Dit jaar: Oliebollen en Appelbeignets bij Cialfo !!

Ook dit jaar is er weer een oliebollenactie bij Cialfo. De opbrengst is bestemd voor de inrichting van de slechtweer-accommodatie.

Op zaterdag 29 december 2012 bakt bakker Marcel Commandeur  heerlijke oliebollen en appelbeignets voor Cialfo in zijn eigen bakkerij. Om de kwaliteit van de oliebollen en appelbeignets te waarborgen, worden ze verpakt in doosjes, voorzien van een Cialfo etiket met warm-houd-tips. De oliebollen en appelbeignets worden in de bakkerij ingepakt door Cialfo vrijwilligers. Daarna vervoeren we de bollen en beignets naar ons clubhuis op zaterdagochtend. Daar kunnen ze net als vorig jaar worden opgehaald en afgerekend diezelfde 29e december. 


Hoe zorg je ervoor dat je met oud en nieuw (en eerder) òòk geniet van die lekkere oliebollen en appelbeignets vol kwaliteit en tegelijk je club steunt?

De oliebollencommissie zal in december aan alle leden bestellijsten verstrekken en ook zullen ze in het clubhuis komen te liggen. Daarop kun je aangeven hoeveel doosjes je wilt bestellen met oliebollen en/of appelbeignets voor je zelf en buren/ bekenden. Ben je de bestellijst kwijt, klik dan hier en vul hem in.  Een derde manier is om een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarin vermelden wat  je wilt bestellen + naam+ adres + telefoonnummer. De bestellijsten moeten uiterlijk 22 december binnen zijn.

De oliebollen (met of zonder rozijnen) kosten € 7,50 per doosje van 10 stuks, de appelbeignets kosten € 5,- per zak van 4 stuks.

NIEUW!! Bestel je 20 doosjes of meer…dan wordt binnen de gemeente Epe de hele bestelling in een keer bij je thuis bezorgd. Zelf kun je dan vanuit huis je bestelling gaan bezorgen.

Wil je als vrijwilliger meehelpen aan deze actie? Graag, we kunnen best een aantal mensen gebruiken! Stuur even een mailtje naar  Adri Nederlof (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen dat we allemaal samen deze actie tot een succes kunnen maken!

De oliebollencommissie 

Wilma Volgenant, Annet van Egteren, Roy van den Broeke, Yvonne van den Broeke, Adri Nederlof, Jan Baack, Dorothé Ligtenberg

 

Zoeken

Onze Sponsors