Aanmeldingsprocedure

Op de Homepage staat in de linker kolom een Login formulier. Daaronder staat  een tekst 'Registreren'

Als je daarop klikt kom je op een Registratie Formulier. Daar moet je je naam, email adres, een gewenste gebruikersnaam en een wachtwoord invoeren.

In het 'notities' veld kun je als je wilt een korte toelichting over jezelf kwijt.

Ook moet je een beveiligingscode invoeren (daarmee willen we voorkomen dat anderen geautomatiseerd grote hoeveelheden gebruikers aan gaan maken).

Als je klaar bent druk je op 'Registreer'. 

De Cialfo website zal je dan een email sturen op het door jouw opgegeven adres. In die email zit een link waarop je moet klikken om je aanmelding te bevestigen.

 

Facebook en Twitter

Als je beschikt over een facebook of twitter account, kun je ook op een eenvoudige manier een account op de Cialfo site aanmaken. Klik dan op de betreffende afbeelding op het login formulier. De cialfo website zal dan je gebruikersgegevens ophalen van Facebook of Twitter,

 

Wijzigen van je gegevens (je profiel)

De gegevens die je hebt opgegeven bij de aanmelding kun je later altijd weer wijzigen.

Na het inloggen op de website zie je op de Home Page een menu 'Gebruikers Menu'. Daarin staat een keuze 'Jouw gegevens'.  Als je daarop klikt zie je een pagina met jouw 'profiel'.

Bovenaan staat een knop 'Aanpassen'. Daarmee kun je de informatie over jezelf aanpassen en eventueel ook een afbeelding van jezelf naar de Cialfo website sturen.  

Deze afbeelding mag maximaal 200 x 500 pixels groot zijn en niet groter dan 2000 Kb.

 

Let op: Als je een afbeelding upload, dan moet die afbeelding eerst door de webmaster worden goedgekeurd, en deze afbeelding is niet direct zichtbaar. 

Zoeken

Onze Sponsors